1 MAI ANGAJANT


tranajadoresCUBA, 1 Mai 2017
La Havana a avut loc manifestația dedicată Zilei Internaționale a Muncitorilor, în prezența Generalului de Armată Raul Castro Ruz, Președintele Consiliului de Stat și de Miniștri.

În prezența Generalului de Armată Raul Castro Ruz, Președintele Consiliilor de Stat și de Miniștri, Prim-secretar al Comitetului Central al Partidului Comunist din Cuba, s-a desfășurat în Piața Revoluției ”Jose Marti”, manifestația de sărbătorire a Zilei Internaționale a Muncitorilor.

Cincizeci de mii de tineri au deschis marșul poporului muncitor din capitală, dedicat, la acest Întâi Mai, lor, prezentul și viitorul Patriei.

Cuceririle sociale obținute de Revoluție, continuitatea spre viitor, provocările de a clădi o societate mai justă, prosperă și sustenabilă, îi motivează pe cubanezii care defilează cu miile în piețele principale și parcurile țării.

Omagiu lui Fidel, făuritorul Cubei de azi și lui Che, la 50 de ani de la moartea sa în luptă, tranșee de apărare a suveranității și de reclamare a încetării blocadei economice, comerciale și financiare contra țării noastre, și retrocedarea teritoriului ocupat ilegal de baza navală americană – toate acestea au însemnat manifestația diferitelor generații de cubanezi. (Cubaminrex – Granma).

sursa: Ambasada Republicii Cuba

Latest Tweets