61,14% din alegători au votat la alegerile regionale din 15 octombrie


cneCaracas, 16 octombrie 2017 (RNV)

Președinta Consiliului Național Electoral, Tibisay Lucena, a sărbătorit participarea ridicată a votanților, la alegerile regionale din 15 octombrie, care a fost de 61,14%.

’’Pentru toți alegătorii, felicitări. Am avut o mare participare’’, a subliniat reprezentantul maxim al Puterii Electorale. De la sediul central al Consiliului Național Electoral, în compania rectorilor principali, Lucena a mulțumit și a felicitat munca depusă de personalul Puterii Electorale, funcționarea sistemului de dezvoltare a acestui proces, Planului Republicii și Ceofanb pentru muncă, companiilor Cantv și Corpoelect pentru suportul tehnic furnizat în ziua alegerilor. Lucena a mai spus că poporul din Venezuela demonstrează angajamentul civic și democratic în fiecare sesiune de alegeri.

’’Încă o dată, a fost dată o mare lecție de democrație, și o lecție pentru întreaga lume a ceea ce suntem noi, venezuelenii: reprezentanți demni ai acestei țări în exercitarea suveranității în pace și democrație, prin vot (…) ratifică încă o dată atitudinea democratică a poporului din Venezuela’’, a spus aceasta.

Sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets