A TREIA CAMPANIE ”5 ZILE PENTRU CEI 5 CUBANEZI” LA WASHINGTON D.C.


5daysPrietene și prieteni din mișcarea de solidaritate:

Toți putem contribui în următoarele forme:

  1. Cine are posibiitatea să se alăture celei de-a Treia Campanii ”5 zile pentru cei 5 Cubanezi” la Washington D.C.
  2. Să sprijine această importantă inițiativă cu semnătura sa, pentru care este necesat să se indice: numele, organizația (dacă este membru al unei organizații), țara și adresa e-mail. Ca să înregistrați adeziunea la Campanie accesați: http://5daysforthecuban5.com/suma-tu-voz/. Vă rugăm să ne țineți la curent. Dacă ați semnat deja, să ne informați. Semnăturile noastre reprezintă o contribuție la globalizarea solidarității Pentru libertatea celor Cinci.
  3. Realizarea de activități și alte inițiative solidare în țările respective, simultan cu campania de la Washington, între 4 și 11 iunie.

Cu certitudinea că vom putea conta pe sprijinul vostru, vă îmbrățișăm frățește.

Secretariatul Executiv al OSPAAAL
LIBERTATE PENTRU GERARDO, RAMON ȘI ANTONIO!
PARTICIPĂ LA ACȚIUNILE ÎN SPRIJINUL CELOR CINCI ÎNTRE 4 ȘI 11 IUNIE 2014

Participă împreună cu Comitetul Internațional pentru Libertatea celor 5 Cubanezi, prieteni și simpatizanți din toată lumea la a Treia Campanie ”5 zile pentru cei 5 Cubanezi” la Washington D.C.

Mai sunt câteva zile pentru ca activiștii mișcării internaționale de solidaritate și personalități din toată lumea să-și dea întâlnire la Washington pentru a-i cere Președintelui Obama să schimbe politica de ostilitate față de Cuba, politică dusă de peste 50 de ani.

Unul dintre punctele cheie ale acestei cereri crescânde este de a găsi o soluție imediată la cazul celor Cinci Eroi Cubanezi (au mai rămas trei dintre ei încă deținuți ilegal în închisorile americane).

Toți la Casa Albă!

Programul de activități prevede ca sâmbătă, 7 iunie, la ora 13, persoane sosite din diferite orașe americane și alte țări să se întâlnească în fața Casei Albe pentru a-i cere Președintelui Obama libertate pentru cei 5 Cubanezi. O importantă delegație de cubanezi rezidenți la Miami va participa la această manifestație, precum și activiști care vor veni în autobuze de la New York și Quebec, Canada.

Printre oratori se vor afla Rafael Cancel Miranda, lider al mișcării de independență portorican, și activista pentru pace Cindy Sheehan, precum și personalități și reprezentanți ai diferitelor mișcări de solidaritate din Statele Unite și alte părți ale lumii.

Latest Tweets