Actele de vandalism ale celor de dreapta au cauzat pierderi de 50 de miliarde de Bolivari


violenteVenezuelaCaracas, 17 aprilie 2017 (RNV)

Președintele Republicii Bolivariene Venezuela, Nicolas Maduro, a raportat duminică faptul că grupurile de vandali și teroriști ai serviciului de dreapta au cauzat daune fizice care se ridică la 50 de miliarde de bolivari.

De la Palatul Miraflores, șeful statului, împreună cu Comandamentul Antilovituri, au arătat poporului venezuelean mai multe materiale audioviziuale care demonstrează escaladarea violenței de către cei de dreapta fascistă din ultimele zile, lucru care a provocat daune instituțiilor publice care prestează servicii oamenilor, cum ar fi centrele de sănătate Barrio Adentro și Centre de Diagnostic Integral (CDI), Unitatea mobilă care presta servicii câinilor și pisicilor din Mision Nevado, centrele Corporației Venezuele de Alimente (CVAL), în care sunt distribuite Comitetele Locale de Aprovizionare și Producție (CLAP) pentru diferite regiuni ale țării.

„Aici am o parte din daune, o estimare ne spune că au existat distrugeri și daune fizice în valoare de 50 de miliarde de bolivari”, a spus el.

Acesta a subliniat faptul că există o dreapta teroristă care a organizat în mod expres grupuri pentru a ataca, arde, distruge și sparge.

„Nu trebuie să îi subestimăm niciodată pentru că violența este violență”, a avertizat.

Cu toate acestea, a spus că dorința de pace a majorității este esențială pentru bunăstarea și progresul țării.

„Pentru că de voi, dragi compatrioți, băieți, fete, de noi toți depinde pacea, stabilitatea, conviețuirea, armonia unei țări. Majoritatea întotdeauna a optat pentru conviețuire și pace, conviețuirea pasnică a diferitelor forme de gândire, libertate adevărată și absolută într-o societate care are o formă și un regim politic constituțional și democratic”, a spus el.

Șeful Statului a ordonat recuperarea totală a clinicii Barrio Adentro din Los Teques, care a fost distrusă de grupurile de vandali. Acesta a autorizat, de asemenea, și finanțarea pentru recuperarea spațiilor comerciale care au fost distruse de vandali în acest sfârșit de săptămână, în aceeași entitate.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets