Alba-TCP sărbătorește victoria lui Evo Morales în Bolivia


Caracas, 13 octombrie 2014 (SIBCI)

Alianța Bolivariană pentru Popoarele Americii Noastre – Tratatul de Comerț al Popoarelor (Alba-TCP) a sărbătorit luni triumful electoral al lui Evo Morales, care a fost ales duminecă în funcția de Președinte al Boliviei pentru perioada constituțională 2015-2020.

În continuare, textul comunicatului:

Țările membre ale Alianței Bolivariene pentru Popoarele Americii Noastre – Tratatul de Comeț al Popoarelor (Alba-TCP) sărbătoresc triumful poporului și Guvernului Statului Plurinațional al Boliviei reprezentat de victoria clară a confratelui Evo Morales în alegerile prezidențiale realizate pe 12 octombrie 2014.

Acest rezultat ratifică excelenta muncă pe care confratele Evo Morales a desfășurat-o în favoarea poporului bolivian, avansând pe calea refundării Statului Bolivian prin mai multă justiție, incluziune, echitate și întărire a Revoluției Democratice și Culturale.

Triumful confratelui Evo Morales este un semnal clar al întăririi democrației în Bolivia și al faptului că poporul bolivian este astăzi stăpân pe destinul său cu mai multă independență și suveranitate, victorie ce onorează lupta strămoșilor indigeni, a Eliberatorilor Americii Noastre și a luptătorilor popoarelor noastre.

Caracas, 13 octombrie 2014

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets