Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela în România – Notă de presă 11 aprilie 2013


Nicolas-Maduro-juramento-presidente-Venezuela_PREIMA20130310_0191_40NOTA DE PRESA

Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela in Romania celebreaza Ziua Solidaritatii cu Revolutia Bolivariana 11-13 aprilie 2013

In perioada 11-13 aprilie 2013, Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela in Romania organizeaza mai multe activitati, cu ocazia Zilei Mondiale a Solidaritatii cu Revolutia Bolivariana. Cu ocazia aniversarii a 11 ani de la Lovitura de Stat, diferiti oameni politici romani, artisti, intelectuali si solidari cu procesul revolutiei bolivariene vor participa la activitatile organizate de misiunea diplomatica in Romania.

Maduro desde Mi Corazón

Chavez23-300x200Activitati programate: o noapte de film documentar – proiectia filmului ¨Revolutia un va fi transmisa¨, un ciclu de conferinte despre Reusitele Revolutiei Bolivariene, cu scopul de a le face cunoscute studentilor din Bucuresti si inaugurarea expozitiei ¨Simon Bolivar – Parintele Patriei¨.

Toate aceste activitati au ca obiective diseminarea informatiei corecte despre democratia venezueleana, transparenta sistemului sau electoral si respectul cu privire la vointa poporului venezuelean ca fiind garant al continuitatii politicilor umaniste si progresiste, lansate de Guvernul Bolivarian si de obiectivele Programului Patriei.

Scopul Zilei Solidaritatii in Romania este consolidarea retelelor de solidaritate care exista intre Romania si República Bolivariana Venezuela si lupta mutuala pentru continuarea realizarilor si obiectivelor revolutiei bolivariene.

Latest Tweets