Compozitorul venezuelean Giancarlo Castro a primit două medalii de aur la Global Music Awards


giancarlo-castroCaracas, 06 decembrie 2016 (Correo del Orinoco)

Compozitorul venezuelean Giancarlo Castro D’Addona, format în Sistemul Național de Orchestre și Coruri pentru Tineret și Copii din Venezuela, a fost premiat cu două medalii de aur la categoriile Cel mai bun Compozitor și Cel mai bun Scor la Global Music Awards, eveniment care a recunoscut în 2014 munca venezueleanului Gustavo Dudamel când a primit premiul pentru Cel mai bun Dirijor.

“Pentru mine este o mare onoare să primesc o astfel de distincție. Acest lucru confirmă și mai mult angajamentul meu ca muzician venezuelean pentru a îmi reprezenta țara în străinătate. Sunt foarte fericit deoarece cu obținerea acestui premiu se deschid uși noi pentru cariera mea ca și compozitor, datorită a ceea ce reprezintă acest concurs la nivel internațional și a marilor artiști care au fost premiați înainte“, a spus Giancarlo Castro într-un comunicat de presă.

Global Music Awards este un concurs care se caracterizează prin recunoașterea eforturilor muzicienilor independenți și au aprobarea Billboard.

De data aceasta au fost acordate doar nouă medalii de aur pentru sutele de participanți din întreaga lume, inclusiv tânărul venezuelean, antrenat de la o vârstă fragedă în “Sistemul”, fondat de maestrul Jose Antonio Abreu și în prezent este o operă socială și culturală a Statului venezuelean care are ca scop sistematizarea instruirii și a practicii colective și individuale a muzicii prin orchestre simfonice și coruri, ca instrumente de organizare socială și dezvoltare umanistă.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets