Comunicat de Presă Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela


Hugo-ChavezBucurești, 13 Decembrie 2012

Comunicat de Presă

Continuând cu obligația de a informa poporul venezuelean și popoarele lumii despre evoluția stării de sănătate a președintelui Republicii Bolivariene a Venezuelei, se prezintă mai jos informațiile medicale suplimentare primite din Havana, cu privire la intervenția chirurgicală și situația actuală a comandantului Hugo Chavez.

În prezent, pacientul este într-o recuperare progresivă și favorabilă a semnelor vitale normale. Acest proces de recuperare, cu toate acestea, necesită o perioadă de timp rezonabilă, datorită complexității intervenției realizate, precum și complicațiilor care au apărut în timpul intervenției chirurgicale, prin prezența unui hemoragii care a trebuit remediată pentru a permite controlul corespunzător al acesteia.

În măsura în care evoluția va continua să fie favorabilă, după cum se observă, se prevede aplicarea unor tratamente adiționale specifice pentru a ajuta la recuperarea comptă.  Cu această informație, Guvernul Bolivarian transmite pace și speranță tuturor persoanelor de bună voință din diferite colturi ale teritoriului național și mondial, care  și-au îndeptat rugăciunile și urări de bine pentru ameliorarea rapidă și satisfăcătoare comandantul Chavez.

¡Viva Chávez!

Latest Tweets