DIOSDADO CABELLO S-A ÎNTÂLNIT SÂMBĂTĂ CU FIDEL ȘI RAÚL CASTRO ÎN CUBA


Caracas, 21 Iun. AVN.

(Dreapta) Diosdado Cabello, Președintele Parlamentului Venezulei și Raul Casto, Președintele Cubei (mijloc)

(Dreapta) Diosdado Cabello, Președintele Parlamentului Venezulei și Raul Casto, Președintele Cubei (mijloc)

Președintele Parlamentului Venezuelei, deputatul Diosdado Cabello, a avut sâmbătă întâlniri cu președintele Cubei, Raúl Castro și cu liderul revoluției cubaneze, Fidel Castro.

”Cu Generalul de Armată Raul, ne-am reunit pentru a revizui temele lăsate în așteptare, ascultând un distins luptător”, a spus de asemenea, prim vicepreședintele Partidului Socialist Unit al Venezuelei (PSUV), pe contul său twitter @dcabellor.

În cadrul întâlnirii menite să consolideze relațiile bilaterale, Cabello a transmis salutările președintelui Republicii Bolivariene Venezuela, Nicolas Maduro, pentru Raul Castro și a mulțumit pentru poziția fermă a Cubei în sprijinirea Revoluției Bolivariene, după cum informează portalul Cubadebate.

Cabello a menționat că a susținut o conversație cu liderul socialist, Fidel Castro, întâlnire pe care a catalogat-o pe rețelele sociale ca fiind ”o experiență extraordinară, o sursă de înțelepciune vie, de noblețe, de prietenie eternă”.

”Ani de luptă și demnitate pentrru popor cu liderii în frunte, vă transmite salutări Comandantul Fidel”, a menționat Cabello prinbtr-un alt mesaj pe Twitter.

La începutul lunii iunie, Diodado Cabello a vizitat Brazilia, țară unde s-a întâlnit cu președinta, Dilma Rousseff, cu vicepreședintele Michel Temer și cu diferiți lideri politici.

De asemenea, a realizat vizite în cadrul companiilor productive pentru a căuta alianțe care să permită o cooperare mutuală în diferite sectoare, precum dotarea cu medicamente și alimente, a căror distribuția a fost afectată de planurile destabilizatoare promovate de ultradreapta venezueleană.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets