FANB reiterează respingerea intervenționismului în Venezuela


FANBCaracas, 17 aprilie 2017 (MPPRE)

Din Paseo Los Proceres, ministrul Puterii Populare pentru Apărare și Comandantul Strategic Operațional al Forțelor Armate Naționale Bolivariene (FANB), Vladimir Padrino Lopez, a reiterat luni respingerea instituției militare pentru intervenția internațională în Republica Bolivariană Venezuela.

„Repingem categoric intervenționismul, și săptămâna aceasta am început cu o cursă pentru a ne scoate din suflet puterea de care avem nevoie pentru următoarele bătălii! Vom învinge!”, a spus Generalul Șef în timpul uneia dintre activitățile de comemorare la cea de-a șaptea aniversare a Miliției Naționale Bolivariene.

În acest context, a făcut apel la uniunea și pacea din țara sud-americană, care a fost amenințată în ultimele săptămâni de către sectoarele de dreapta națională și internațională.

Luna trecută, Ministrul Apărării a reiterat respingerea de către FANB a decretului emis în martie 2015 de fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, care declara Venezuela ca fiind o „amenințare neobișnuită și extraordinară” la securitatea internă a națiunii americane.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets