FAO subliniază angajamentul Guvernului Bolivarian faţă de Conferinţa de Pace


FAO-300x225128 aprilie 2014 RNV

Directorul FAO Jose Graziano da Silva l-a felicitat pe cancelarul Jaua pentru iniţiativa de a prezenta la Naţiunile Unite situaţia din Venezuela şi salută angajamentul guvernului în stabilirea de discuţii cu opoziţia.

Organizaţia pentru alimentaţie şi agricultură a Naţiunilor Unite a susţinut sâmbătă angajamentul Guvernului Bolivarian al Venezuelei de a asigura pacea şi a salutat iniţiativa de a se angaja în discuţii pentru pace cu opoziţia.

Citată într-o notă emisă de aceeaşi organizaţie, Graziano remarca importanţa progresului în aceste discuţii care sunt acompaniate de un reprezentant al Vaticanului şi unul al Uniunii Naţiunilor Sud Americane (UNASUR).

În mod similar, Directorul General a exprimat posibilitatea de a trimite o misiune de lucru în Venezuela în scopul de a oferi un diagnostic al situaţiei menţionând că, în acord cu statisticile FAO, securitatea alimentară a Venezuelei s-a îmbunătăţit în ultimii ani. În final ei vor analiza cooperarea bilaterală la finalul următoarei Conferinţe Regionale a FAO pentru america Latină şi Caraibe. Minstrul de externe al Venezuelei se întâlneşte cu Directorul General al FAO pentru a denunţa atacurile asupra reţelei publice de distribuţie a alimentelor în Venezuela.

sursa: Embajada de la República Bolivariana de Venezuela en Rumania

Latest Tweets