Guvernul Bolivarian a inițiat vânzarea prealabilă a Petro

Guvernul Bolivarian a inițiat vânzarea prealabilă a Petro


Caracas, 20 februarie 2018 (MINCI)

Marți a început vânzarea prealabilă a Petro, criptomoneda venezueleană susținută de 5 mii 342 de milioane de barili din câmpul nr. 1 al Blocului Ayacucho din Centura Petrolieră Orinoco.

Vicepreședintele Republicii, Tareck El Aissami, a dechis procesul de pre-vânzare a Petro la primele ore ale dimineții de la Palatul Miraflores, unde a subliniat că persoanele fizice și juridice, naționale și străine, pot dobândi Criptomoneda prin intermediul paginii web: www.elpetro.gob.ve.

Aissami a subliniat că, prin această inițiativă a președintelui Nicolás Maduro, Venezuela face istorie și se află în prim plan în viitor.

’’Aceasta se erijează ca fiind o inițiativă nouă a Guvernului Bolivarian, un mecanism de eliberare, inspirat de Comandantul Hugo Chavez. S-a născut Petro. Astăzi, este inițiată formal și oficial pre-vânzarea monedei venezuelene Petro. Venezuela se află în prim plan în viitor. Felicitări poporului nostru, astăzi va fi o zi istorică’’, a asigurat vicepreședintele.

Începând cu 20 februarie, va fi disponibil Manualul de Achiziționare și comercializare al Petro, și va putea fi descărcat în mai multe limbi, pentru confortul utilizatorilor interesați.

Criptomoneda venezueleană va putea fi schimbată pentru bani fiduciari și alte criptoactive, prin intermediul caselor de schimb digitale. Prețul său va fi asociat cu cel al petrolului venezuelean.

Sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets