Guvernul dezvoltă noi parteneriate între sectorul privat pentru a consolida sistemul de producție


guv_partCaracas, 26 martie 2017 (AVN).

Vicepreședintele Republicii, Tareck El Aissami, a declarat că după finalizarea Potența Expo Venezuela, Guvernul național va dezvolta noi parteneriate cu sectorul privat și public pentru a construi complementaritatea productivă.

„Vom începe să consolidăm noi alianțe strategice, să construim noi spații de complementaritate productivă în sectorul public și privat, și nu numai, cu intenția de a furniza și de a satisface nevoile (ale oamenilor), dar, de asemenea, de a trasa drumul Venezuelei către export”, a declarant Vicepreședintele Executivului într-o transmisie de la Telesur.

Potența ExpoVenezuela a avut loc la sediul Poliedro din Caracas ca o inițiativă a Guvernului Bolivarian, pentru a prezenta capacitatea productivă a fiecărui sector al economiei naționale, cu participarea a 400 de companii din sectorul public și privat.

„Este o dovadă a ceea ce avem în Venezuela, capacitatea industrială instalată în toate câmpurile”, a spus acesta, în timp ce a apreciat ExpoVenezuela ca o reușită în construirea unui „spațiu de înțelegere, de dialog cu toate sectoarele, aceasta este o dovadă reală și clară a dialogului pe care îl are Guvernul Bolivarian (…) cu toate sectoarele productive ale țării”.

El a subliniat faptul că principala provocare pentru munca reciprocă între companiile publice și private „este de a crește la maxim puterea națională a capacității productive (…), producem tot ce consumăm, Venezuela are o capacitate (…) productivă care este de neegalat pe piața regională”.

Prin urmare, a făcut un apel către sectorul public și privat de a adăuga mai multe eforturi în „mărirea capacităților productive, cine pariază acum și beneficiază (…) pentru a construi, fără îndoială, va avea un succes de neoprit”.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets