Guvernul venezuelean a capturat 105 traficanți de droguri ceruți de alte țări


Caracas, 30 ianuarie 2017 (Correo del Orinoco)

Ministrul Puterii Populare pentru Afaceri Interne, Justiție și Pace, Nestor Reverol, a declarat luni seară că Guvernul Național a capturat mai mult de 105 șefi de organizații de trafic de droguri și au fost predați autorităților respective.

În timpul unui interviu special la Venezolana de Television, s-a referit la arestarea unui traficant de droguri spaniol, prin intermediul Biroului Național Antidroguri, ca urmare a unui proces de investigare realizat la sfârșitul anului 2016. El a spus că este una dintre cele mai căutate persoane de autoritățile din Spania, cu alertă roșie la Interpol, și în prezent este în desfășurare procesul de deportare și de predare pentru a fi judecat în țara sa. Reverol a explicat relansarea care a fost oferită Operațiunilor de Eliberare Umanistă a Poporului, acțiuni efectuate cu un profund respect pentru Drepturile Omului, pentru a aborda segmente care au fost deturnate de crima organizată și paramilitarii columbieni.

„Operațiunea de Eliberare Umanistă a Poporului există cu scopul final de a elibera poporul, dar, de asemenea, și pentru a include Sistemul de Misiuni și Marile Misiuni de a satisface toate cerințele (…) și prin inetermediul inteligenței sociale sau militare am putut detecta unele trupe organizate care acționau într-un anumit loc”, a declarat acesta. A menționat că există amenințări noi, reprezentate de organizații foarte periculoase, care trebuie să fie abordate din alt punct de vedere, ținând cont de alte programe sociale ale guvernului național.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets