Insula La Tortuga, unul dintre secretele cele mai ascunse ale Caraibilor venezueleni


Caracas, 21 agust 2014 (Mintur)

Venezuela este unul dintre statele cele mai avansate în materie de conservare a resurselor naturale, mai mult de 40% din teritoriul venezuelean este zonă protejată, refugiu și rezervă de apă, monumente naturale și rezerve forestiere. Țara contează și pe 43 de parcuri naționale, 21 de monumente naturale, multiple rezerve forestiere, 6 biomase importante: los llanos, jungla, Marea Savană, Anzii, coasta și zona xerofilă, și peste 25 de ecosisteme.

Printe destinele ecoturistice cele mai importante din această țară sud-americană se numără: Insula La Tortuga (Broasca Țestoasă). Acele persoane care au o sensibilitate pentru natură și conștiință ecologică se vor simți în largul lor aici.

Insula La Tortuga datorează numele său numărului mare de broaște țestoase marine care se observă în împrejurimile coastelor sale. În această insulă există 4 specii de țestoase marine. Se pot vedea pe majoritatea plajelor, specii care au supraviețuit de mai bine de 110 milioane ani.

La Tortuga se caracterizează prin nisipurile sale albe și apele celeste cristaline, aspect care o transformă într-un destin excepțional al soarelui și plajelor. De-a lungul coastelor sale se extinde un recif de corali care a favorizat formarea langunelor, locuri ideale pentru a te bucura de mare.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets