Maduro: Vom merge în Panama pentru a transmite adevărul despre Venezuela

Maduro: Vom merge în Panama pentru a transmite adevărul despre Venezuela


Caracas, 24 martie 2015 (MPPRE).

Președintele Nicolás Maduro a declarat că s-au adunat 3 milioane de semnături pentru sprijinirea petiției care cere abrogarea decretului prin care Statele Unite declară că Venezuela este o amenințare.

În perioada 10 – 11 aprilie va avea loc cel de-al VII-lea Summit al Americilor, în Panama, în cadrul căruia Președintele Maduro va înmâna președintelui Obama semnăturile împreună cu petiția de anulare a ordinului executiv emis de acesta. Nicolás Maduro, președintele Republicii Bolivariene Venezuela a asigurat că „Vom merge în Panama pentru a trasnmite adevărul despre Venezuela. Panama va fi epicentrul discuției celor două modele: cel al identității noastre, care ne salvează propriile origini, unitatea popoarelor; sau modelul recolonizării”.

Maduro a evidențiat faptul că Venezuela are întregul sprijin al guvernelor și popoarelor din regiune și din lume. „Am depășit cele trei milioane de semnături pe rețelele de socializare, sprijinind Venezuela, sprijinind suveranitatea noastră, cerând imperiului să abroge decretul. Depășim recorduri mondiale, este un moment istoric. Acest lucru agită pe agenții care lucrează pentru serviciile puterilor străine”.

Președintele a făcut un apel pentru continuarea luptei permanente până când imperiul o să înceteze cu pretențiile sale intervenționiste.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets