Marea Misiune Locuința s-a finalizat cu 1 milion 61.982 de case


misiune_locuinatCaracas, 28 iunie 2016 (AVN).

Marea Misiune Locuința Venezuela (GMVV) a construit, din 2011, 1.061.982 de locuințe în toată țara, a informat marți ministrul pentru Locuință și Habitat, Manuel Quevedo.

Prin oferirea unui echilibru la obișnuita întâlnire săptămânală a Autorității Superioare a Locuinței, Quevedo a spus că, în plus față de locuințe, s-au livrat, de asemenea, și 670.618 titluri de proprietate.

El a spus că, pentru a continua construcția și reconstrucția caselor, a fost aprobată o nouă plată de la Fondul Simon Bolivar, bani care vor fi plătiți către diferite autorități constructoare.
Pe de altă parte, Quevedo a spus că Marea Misiune Cartier Nou Cartier Tricolor a reabilitat până în prezent 137.688 de locuințe.

Marea Misiune Locuința Venezuela a fost creată de către comandantul Chavez în urmă cu aproape cinci ani pentru a satisface cererile oamenilor în materie de locuințe.

Pentru 2016, obiectivul este de a construi 500.000 de locuințe noi, și de a ridica astfel la 1,5 milioane numărul familiilor care vor avea propriul acoperiș la sfârșitul acestui an, în timp ce obiectivul este de a oferi 3 milioane de locuințe decente înainte de 2019.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets