Ministra de Externe Rodríguez a avut o întrevedere cu eurodeputatul Javier Couso


rodriguez_cousoCaracas, 22 iulie 2016 (MPPRE).

Ministra Puterii Populare pentru Relații Externe, Delcy Rodríguez, a susținut vineri 22 iulie o întrevedere cu vicepreședintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Parlamentul European, Javier Couso, aflat în vizită în Venezuela.

Pe parcursul reuniunii, parlamentarul european a împărtășit cu Ministra de Externe venezueleană experiența sa în țară, care i-a permis, a declarat acesta să cunoască o realitate total diferită de cea pe care o difuzează mass-media din țara sa.

La rândul său, ministra de externe venezueleană a mulțumit eurodeputatului, în numele președintelui Nicolás Maduro, pentru cuvintele sale de solidaritate și sprijin pentru Revoluție și pentru poporul venezuelean, din Parlamentul European.

Couso a demonstrat în varii oportunități sprijinul său pentru Venezuela înaintea atacurilor și războiului neconvențional pe care centrele imperialiste îl duc împotriva Revoluției Bolivariene, de asemenea impulsând și dialogul între părți și fiind împotriva oricărei forme de acțiune intervenționistă.

În cadrul vizitei sale în Venezuela, deputatul Stângii Unite (IU) a Spaniei a avut ocazia de a cunoaște dezvoltarea inițiativelor productive în cadrul comunităților organizate, fiind martor al impulsului oferit de Guvernul Bolivarian acestor inițiative ale Puterii Populare.

Couso a calificat campania ziarelor spaniole derulată împotriva Venezuelei ca fiind ”obscenă” și a adăugat că a putut să verifice realitatea venezueleană și nimic din ceea ce difuzează mass-media spaniolă nu s-a dovedit a fi adevărat.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets