Ministra Rodríguez lovește în cartelurile mediatice împotrivite Patriei lui Bolivar


Caracas, 25 februarie 2015 (MPPRE)

Odată cu intenția de a demonta un nou atac violent al extremei dreapta intervenționiste împotriva Venezuelei, ministra de externe Delcy Rodriguez a raportat că întregul sistem mediatic internațional pretinde să justifice cu minciuni acțiunile intervenționiste împotriva Patriei lui Bolívar.

„S-a pornit din nou o agresiune mediatică a mijloacelor de presă împotriva țării noastre pentru a distorsiona adevărul despre Venezuela”, a afirmat ministra Rodríguez. Trebuie amintit că pe tot parcursul anului 2015, ziare și firme de comunicare din toată lumea, după modelul cartelurilor delicvente, s-a intensificat manipularea șabloanelor pentru a construi „cazul Venezuela” și pentru a putea să-l atace cu acestea pe Președintele Maduro și Revoluția Bolivariană.

„Aceste centre mediatice ale minciunii sunt aceleași care alimentează realități virtuale hollywoodiene pentru a justifica abuzurile împotriva statel0r. Acest atac mediatic internațional are un singur final: justificarea intervenționismului planificat de către stăpânii lor imperiali împotriva Venezuelei”, a evidențiat ministra venezueleană.

În recenta sa alocuțiune înaintea Consiliului de Securitate al Națiunilor Unite, Delcy Rodriguez deja refuzase formal acțiunile unilaterale atacate prin intermediul luptelor intervenționiste, economice, mediatice și financiare la care pretind să supună popoarele lumii pentru a satisface interesele hegemonice ale puterilor străine.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets