Ministra venezueleană a Relaţiilor Externe: Omagiile aduse lui Bolívar şi Chávez recunosc transcendenţa noastră istorică


Omagiu_BCCaracas, 12 ianuarie 2016 (Ministerul Puterii Populare pentru Relaţii Externe).

De la locul unde se găsesc rămăşiţele pământeşti ale lui Hugo Chávez, (Cuartel de la Montaña 4F), ministra Puterii Populare pentru Relaţii Externe, Delcy Rodríguez, a adus un omagiu Comandantului Suprem, alături de diplomaţii ţărilor din Alianţa Bolivariană pentru Popoarele Americii Noastre – Tratatul de Comerţ al Popoarelor (ALBA-TCP).

Ministra pentru Relaţii Externe, a adresat mulţumiri pentru prezenţă reprezentanţilor ALBA-TCP, care şi-au manifestat sprijinul nemijlocit pentru Revoluţia Bolivariană.

A mai adăugat faptul că acest omagiu se alătură „manifestărilor de solidaritate dedicate lui Bolívar şi Chávez şi recunoaşte Transcendenţa noastră Istorică şi Anti-imperialistă”.

Omagiu_BC1A afirmat că guvernul preşedintelui Nicolás Maduro recunoaşte „acest gest de solidaritate, conștientizând faptul că Moştenirea Integrării Patriei Mari trăieşte în noi graţie lor”.

În dimineaţa zilei de marţi, ambasadori şi diplomaţi ai ţărilor ALBA-TCP au depus o coroană de flori în memoria Eliberatorului Simón Bolívar în piaţa Bolívar din Caracas, pentru a onora moştenirea sa istorică ce este încă vie în poporul venezuelean şi se consolidează prin organismele regionale.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

 

Latest Tweets