Ministrul de Externe Arreaza a avut o întâlnire cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene, Federica Mogherini

Ministrul de Externe Arreaza a avut o întâlnire cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene, Federica Mogherini


Arreaza_MogheriniNew York, 19 septembrie 2017 (MPPRE)

Marți, Ministrul Puterii Populare pentru Afaceri Externe al Republicii Bolivariene Venezuela, Jorge Arreaza, s-a întâlnit cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Internaționale, Federica Mogherini, ca parte a agendei diplomatice desfășurată de Diplomat în cadrul celei de-a 72-a Sesiune a Organizației Națiunilor Unite, care are loc în perioada 19-25 septembrie în New York, Statele Unite ale Americii.

În timpul reuniunii, ministrul Puterii Populare pentru Afaceri Externe, a subliniat importanța procesului de dialog pentru Guvernul Bolivarian, care în prezent se desfășoară în țara caraibiană, și care a fost încurajat în repetate rânduri de către Președintele Național, Nicolas Maduro.

Activitatea a fost, de asemenea, favorabilă pentru ca ministrul să aducă în fața Reprezentantului Uniunii Europene adevărul despre Venezuela, negând astfel matricea mass-media condusă de mediile de comunicare și liderii opoziției venezuelene finanțați de grupurile de putere internaționale.

La întâlnire au fost prezenți, de asemenea, și Vice-ministrul Afacerilor Externe pentru Europa, Yvan Gil; și ambasadorul Venezuelei la Organizația Națiunilor Unite (ONU), Rafael Ramirez.

Sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets