Ministrul de Externe Delcy Rodriguez: Infracțiunile împotriva Drepturilor Omului ale violenței opoziției nu trebuie să rămână nepedepsite


MinExtDLCaracas, 4 iunie 2017 (MPPRE)

Ministrul de Externe al Republicii Bolivariene Venezuela, Delcy Rodriguez, în numele Comisiei pentru Adevăr, Justiție, Consilierea Victimelor și Pace, și-a extins cuvintele de condoleanțe familiilor tânărului Orlando Figuera, victima acțiunilor violente ale sectoarelor opoziției.

„Infracțiunile împotriva Drepturilor Omului ale opoziției violente nu trebuie să rămână nepedepsite! Comisia Constituantă va corecta abaterile de la sistemul judiciar”, a subliniat ministrul Puterii Populare pentru Afaceri Externe, prin intermediul contului său de Twitter.
La rândul său, a mai spus că Figuera a fost o victimă a urii rasiale și politice promovate de elita opoziției și a oligarhiei: „Venezuela nu merită această clasă criminală”.

Tânărul de 21 de ani a murit sâmbătă noaptea într-un spital din capitală, unde era internat din data de 20 mai, după ce a fost atacat de o mulțime a opoziției în municipiul Chacao din statul Miranda, și, aparte de faptul că l-au lovit și rănit cu armă albă, i-au incendiat corpul fiind în viață.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets