Ministrul de Externe Venezuelean: Președintele Maduro la Summit-ul AEC demontează farsele mass-media împotriva Venezuelei


DRHavana, 4 iunie 2016 (MPPRE).

La ieșirea din sala unde a avut loc cel de-al VII-lea Summit al Asociației Statelor din Caraibe, Ministrul Republicii Bolivariene Venezuela, Delcy Rodríguez, a declarat că acest tip de întâlniri permit intensificarea dialogurilor menite să consolideze democrația venezueleană, care este un promotor al Drepturilor Umane pentru bunăstarea poporului venezuelean.

A menționat că intervenția președintelui Maduro la Summit-ul AEC a demontat farsele mass-media. “Diplomația Bolivariană de Pace are o poziție la nivel internațional și acest lucru ne-a permis să rezistăm la campania puternică de denigrare împotriva țării noastre, responsabilitatea opoziției din Venezuela care are ca scop în toată lumea crearea unei imagini false despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în țara noastră”.

A menționat că acțiunea Secretarului Organizației Statelor Americane (OEA), Luis Almagro, a fost lipsit de respect față de un Președinte (Nicolás Maduro), și a mai spus că Secretarul acționează în conformitate cu liniile opoziției venezuelene și la ordinele împărtășite de la Washington, dar nu și în conformitate cu normele pe care trebuie să le respecte.
Aceasta a subliniat faptul că dificultățile care se trăiesc în prezent sunt create în mod artificial pentru a justifica o intervenție imperială.

Rodriguez face referire la apoteotica victorie a Republicii Bolivariene Venezuela în OEA, atinsă anul trecut la 1 iunie, și a informat că Guvernul Venezuelei va continua lupta și apărarea Patriei Bolivariene.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets