MORALES: TREBUIE SĂ NE MENȚINEM UNITATEA PENTRU A LUPTA ÎMPOTRIVA AMENINȚĂRILOR IMPERIALE


moralesLa Guaira, 21 mai, in 2016 (MPPRE).

“Sunt foarte fericit să mă aflu în Venezuela și de a îmi exprima personal solidaritatea și puterea pământului mamă Pachamama și a poporului bolivian față de Guvernul Venezuelean împotriva atacurilor imperiale”, așa a declarat Președintele Statului Plurinațional din Bolivia, Evo Morales Ayma, după ce a avut o întâlnire bilaterală cu omologul său venezuelean, Nicolas Maduro Moros.

Șeful statului bolivian a reafirmat sprijinul deplin față de Venezuela în lupta împotriva puterilor hegemonice și a cerut menținerea unității între națiuni, în scopul menținerii păcii și stabilității popoarelor.
“Unitate cu sediul în procesele noastre, unitate la revoluțiile noastre democratice, unitate bazată pe resursele noastre naturale. Ce face imperiul?

Caută orice pretext în drepturile omului, democrația să intervină și să preia resursele noastre naturale, asta este povestea omenirii, cu toate acestea, atunci când oamenii sunt uniți, este imposibil să ne învingă și continuăm să luptăm”.

L-a felicitat pe președintele Nicolas Maduro pentru marile realizări pe care le dezvoltă împreună cu oamenii ți Forțele Armate Bolivariene care “nu doar că apără teritoriul național, dar, de asemenea, apără resursele naturale”.

După ce a avut o întâlnire oficială cu președintele bolivian, președintele Republicii Bolivariene Venezuela, Nicolas Maduro, a raportat că a analizat problemele cele mai importante ale continentului, precum și relațiile bilaterale.

Șeful Statului venezuelean a declarat că în lume există o campanie “brutală” din partea mass-media, care încearcă să discretiteze Patria lui Bolivar în arena internațională.
“Vom continua să denunțăm acest fapt, și cu puterea Revoluției Bolivariene, vom învinge toate aceste campanii, care mai mult decât campanii, sunt o conspirație a dreptului internațional, un atac violent a dreptului internațional împotriva proceselor revoluționare, progresiste, democrați de stânga, așa cum este lovitura de Stat din Brazilia.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets