Orchestra Simfonică Simon Bolivar și directorul Gustavo Dudamel prezintă West Side Story la Salzburg


orch_simpfRevenit în Austria, directorul venezuelean Gustavo Dudamel și Orchestra Simfonică Simon Bolivar din Venezuela oferă șase spectacole din celebrul muzical “West Side Story”.

Talentații și prestigioșii muzicieni venezueleni vor prezenta drama muzicală a lui Leonard Bernstein și Stephen Sondheim în cursul lunii august, ca parte a Festivalului de la Salzburg.

În producția pe deplin dramatizată, în regia lui Philip Wm. McKinley și coregrafia de Liam Steel, mezzo-soprana italiană Cecilia Bartoli joacă rolul Mariei.

Alături de Bartoli participă Norman Reinhardt în rolul lui Tony, Michelle Veintimilla în rolul tinerei María, Karen Olivo în rolul Anitei, George Akram în rolul lui Bernardo și Dan Burton în rolul lui Riff.

Orchestra Simfonică Simon Bolivar și directorul Gustavo Dudamel au prezentat atât de prodigios și cu intensitate această lucrare la festivalul de Paști, care a avut loc în luna mai, încât au primit călduroase ovații din partea publicului și cele mai bune aprecieri ale criticilor.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets