Plajele Neospartane: Un paradis infinit pentru practicarea sporturilor acvative


Plajele Neospartane2Margarita, 7 august de 2014 (RNV-Mintur)

Insula Margarita, cu apele sale cristaline și imensa lume marină, invită vizitatorii să descopere un univers parlel care se ascunde sub mare. Peisaje submarine construite de alge, corali și o mare varietate de pești sunt doar câteva din lucrurile care s-ar putea observa, dacă turistul decide să se aventureze în practicarea Snokerlingului. Insula Margarita se caracterizează prin peisajele sale marine imponente, apele sale cale și nisipurile fine. Cunoscută ca și Perla Caribilor, această insulă a devenit un loc idea pentru cei ce iubesc aventura și distracția extremă.

Acest magic teritoriu insular, amplasat în partea de sud-est a Mării Caraibe și în nord-estul teritoriului venezuelean, este compus dintr-un număr exuberant de plaje, de condițiile climatice excelente, gastronomia delicioasă și ospitalitatea particulară oferă vizitatorului o experiență unică. De la practicarea surfului, windsurfului, kitesurfului, trecând prins kyjet, snorkeling, pasionații de aceste sporturi regăsesc în Insula Margarita cea mai calificată atenție și cele mai excelente condiții climatice din Caraibii venezuleni.

Margarita: casa spontană a sporturilor acvatice: Dacă ești hotărât să trăiești experiența de a încerca cele mai riscante sporturi acvatice îți dăm întâlnire în cunoscuta plajă internațională El Yaque. E una dintre cele mai bune din lume pentru a practica kitesurf și windsurf. El Yaque, în mod particular, a reușit să fie punctul principal pentru practica acestor sporturi în Venezuela, datorită vântului constant și puternic, suprafeței ample, apelor calde și nu foarte adânci, ceea ce reprezintă condițiile necesare pentru a putea practica această disciplină sportivă. Este adecvată atât pentru începători, cât și pentru experți. Acest paradis maritim se bazează și pe școli sportive, cluburi și persoane cu un nivel înalt de calificare pentru a putea instrui pentru aceste sporturi de aventură, fiind tot timpul dispuși să ofere turistului informația necesară pentru a se bucura la maxim de experiență. Dar dacă turistul dorește mai multă adrenalină, nu trebuie să rateze plaja Parguito, plaja Guacuco și El Agua pentru acei iubitori ai surfingului. Există de asemenea o altă categorie de coaste impunătoare care oferă cele mai bune condiții pentru practica privată Jet Ski.

Inovația face parte din agenda marină: Perla Caraibilor este o avangardă a sporturilor acvatice și recreative, acum experimentându-se Flyboardingul, un nou sport care se bazează pe propulsarea din apă a celui care practică sportul, permițându-i acestuia să se lanseze atât în aer, cât și la nivelul mării, ajungând la câțiva metrii înălțime, ceea ce oferă o senzație de a zbura cu o libertate deplină. De această opțiune extraordinară te poți bucura în plajele Pampatar și El Yaque. Dacă turistul are chef să experimenteze o senzație unică, acest sport care a revoluționat lumea, îl va face să trăiască o experiență de neuitat. Dar Margarita este atât și nu numai, fiind consolidată ca un pol turistic și sportiv al Venezuelei în lume.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets