Popoarele lumii se pronunță împotriva imperialismului și sprijină suveranitatea venezueleană


bolivarian_revolutionCaracas, 24 martie. AVN.

Guverne, mișcări sociale, religioase, studențești, muncitorești și sindicale ale națiunilor lumii și-au alăturat semnăturile pentru a campania Venezuela nu este o amenințare, suntem speranță, pentru a spriji Venezuela în petiția pe care o va prezenta Guvernului Statelor Unite pentru a abroga decretul executiv prin care declară țara sud-americană ca fiind o „amenințare extraordinară și neobișnuită pentru securitatea națională și politica externă a Statelor Unite”.

Pe contul său de Twitter @DrodriguezVen, ministra de externe a Republicii, Delcy Rodríguez, a publicat diverse imagini de mobilizare care au determinat venezueleni din toate țările, de pe toate continentele, dar și cetățeni ai națiunilor surori să ceară abrogarea acestei rezoluții imperiale.

În El Salvador, Germania, Ecuador, Republica Dominicană, Bulgaria, Aruba, Argentina, Rusia, Bolivia, Paraguay, Italia, Trinidad și Tobago, Uruguay, Nicaragua, Cuba, Canada, Guatemala, Algeria, Turcia, Austria, Slovenia, China, Portugalia și Brazilia, cetățenii s-au mobilizat cu tricolorul național în mână și pancarte de solidaritate cu Guvernul și poporul Venezuelei.

De asemenea, au semnat pe broșurile Obama Abrogă Decretul Acum în semn de sprijin pentru Venezuela în apărarea suveranității sale, independenței și păcii.

Începând cu săptămâna trecută, pe întreg teritoriul național a început Campania Venezuela nu este o amenințare, suntem speranță cu scopul de a aduna 10 milioane de semnături ale poporului pentru a putea însoți petiția Venezuelei înaintea Guvernului nord-american, aceea de a abroga decretul executiv emis împotriva națiunii sud-americane la data de 9 martie.

Această campanie s-a propagat în lume ca o dovadă a respingerii atacurilor în derulare ale imperiului Statelor Unite împotriva Venezuelei.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets