Poporul mobilizat în Venezuela: a început campania pentru constitutiv


Caracas, 09 iulie 2017 (AVN)

În această duminică a început campania pentru Adunarea Națională Constitutivă (ANC), unde oamenii organizați s-au mobilizat masiv în Caracas și regiunile țării ca să își exprime sprijinul pentru acest proces convocat de către Președintele Republicii, Nicolas Maduro, pentru a alege membrii constitutivi.
În Caracas, concentrarea a fost la colțul Gradillas, în centrul orașului, unde participanții au remarcat faptul că elementul constitutiv este necesar pentru stabilitatea Venezuelei.

De acolo, mai mulți lideri revoluționari au făcut către populație de a participa cu votul lor pe data de 30 iulie.

Campania va dura timp de 19 zile, până pe 27 iulie, trei zile înainte de alegeri-care vor avea loc duminică, 30 iulie-a celor 545 de membri ai Adunării Naționale Constituante, printre 6.120 de candidați.

Peste 4 milioane 800 de mii de venezueleni s-au mobilizat duminică în 335 de municipii ale țării pentru a începe campania electorală a celo 6.120 de candidați la Adunarea Națională Constituantă, a spus Hector Rodriguez, șeful Comisiei de Campanie Constituantă Zamora 200.

„Această mobilizare a fost o demonstrație de putere, bucurie și pace, a realității din Venezuela, cea care lucrează și rezolvă problemele în fiecare zi, care nu paralizează țara, dar vrea să construiască un viitor. Adevărata Venezuela care vrea o țară cu dreptate și egalitate, care vrea dialog și pace”, a spus Rodriguez.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets