Poporul revoluționar strânge rândurile pentru apărarea adevărului Venezuelei


v_revolutionarCaracas, 20 noiembrie 2016 (RNV).

Guvernul Bolivarian a început duminică campania numită Venezuela Inima Indestructibilă (Venezuela Corazon Indestructible), care are ca scop să difuzeze realizările și câștigurile poporului venezuelean, care, în ciuda situației economice actuale și a războiului psihologic de la corporațiile media, își menține angajamentul de lucru și dezvoltare națională.

Această campanie are trei domenii de acțiune: mass-media tradițională (ziare, radio și televiziune), rețelele sociale (Facebook și Twitter) și pictura murală în toate comunitățile din țară.

Prin fiecare dintre aceste medii se vor difuza evenimentele zilnice, în plus față de câștigurile și realizările poporului în timpul primilor 17 ani ai Revoluției Bolivariene, printre care se evidențiază construcția, în ultimii cinci ani a un milion 200 de mii de case, livrarea gratuită a cinci milioane de laptop-uri pentru același număr de elevi, crearea a mai mult de 30 de universități noi și includerea a mai mult de trei milioane de adulți în sistemul național de pensii la Institutul Venezuelean de Asigurări Sociale.

Un alt aspect de remarcat este vocația de pace a poporului venezuelean, care în acest an a trăit o situație economică gravă după ce prețul petrolului a scăzut cu 70%, principalul venit național, precum și o agendă de destabilizare promovată de cei de dreapta cu permanente acțiuni violente, ca cea care a avut loc în 2014, cu moartea a 43 de persoane, printre acestea și asasinatul tânărului motociclist Elvis Duran, care a fost decapitat de un grup care servește partidele de opoziție.

În mijlocul acestei conjuncturi, președintele Republicii, Nicolas Maduro, a spus duminică să se revoluționeze căile de comunicare pentru a fi transmise prin intermediul mass-media adevărul Venezuelei.

“Venezuela Inimă Indestructibilă este începutul unei noi etape mai elevate pentru a combina capacitatea noastră de acțiune în mass-media, consiliere, educație, formare; capacitatea noastră reînnoită în rețelele sociale și capacitatea noastră de acțiune pe stradă, pe pereți, acasă, la bărbați și femei”, a declarat în timpul programului său Contactează cu Maduro, numărul 73, transmis în La Victoria, statul Aragua.

Unul din aspectele centrale în această campanie va fi difuzarea de mesaje pe rețelele sociale, deoarece mai mult de 60% din populația venezueleană și a lumii se informează despre evenimente în acest fel, a spus președintele.

Pentru acest lucru, președintele Maduro a convocat mișcările sociale și de comunicare din America Latină și Caraibe să se alăture acestei inițiative.

“Dincolo de țara noastră, un apel către toate mișcările sociale, intelectuale, culturale, de comunicare din America Latină , Caraibe, către umanitate, să ne asumăm una dintre marile probleme în prezent, Mișcarea Revoluționară de Stânga Progresistă, una dintre temele importante: Revoluția Comunicațiilor din secolul XXI”.

La această campanie va participa mass-media, cele 29 de mișcări ale Congresului Patriei și forțele colective de comunicare din țară.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets