Preşedintele Maduro a felicitat venezuelenii pentru succesul înregistrat în simularea electorală realizată înaintea alegerilor parlamentare


Caracas, 18 octombrie 2015 (Agenţia Venezueleană de Ştiri).

Preşedintele Republicii, Nicolás Maduro, a felicitat duminică poporul venezuelean pentru succesul înregistrat la simularea  organizată de către Consiliul Naţional Electoral (CNE) duminică 18 octombrie, înaintea alegerilor parlamentare prevăzute pentru 6 decembrie.

„Felicitări tuturor pentru succesul total la simularea electorală de astăzi. Ştiri de pace pentru Venezuela”, a publicat şeful statului pe contul său de Twitter, @NicolasMaduro.

În alt mesaj, Preşedintele a subliniat că pe 6 decembrie va câştiga poporul liderului Revoluţiei Bolivariene, Hugo Chávez şi de asemenea va câştiga procesul revoluţionar.

Duminică, 18 octombrie, de la ora 8:00 dimineaţa până la 16:00, s-a desfăşurat în întreaga ţară simularea electorală pentru verificarea platformei care va funcţiona la alegerile viitoare, atunci când vor fi aleşi membrii Parlamentului.

Simularea, care a fost realizată în cele 87 de circumscripţii electorale de pe teritoriul naţional, permite de asemenea evaluarea eficienţei întregului proces. Pentru aceasta, au fost instalate 749 secţii de votare şi birouri electorale compuse din 4.455 de mese pentru eliberarea buletinelor de vot.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets