Președintele Maduro a susținut o conversație telefonică cu Secretarul de Stat al SUA John Kerry


john-kerry-nicolas-maduroCaracas, 09 Noiembrie AVN.

Președintele Republicii Bolivariene Venezuela, Nicolás Maduro, a susținut în după-amiaza zilei de miercuro o conversație telefonică cu secretarul de stat al SUA, John Kerry, căruia i-a solicitat să transmită mesajul său de felicitare a președintelui ales, Donald Trump. În cadrul acestei conversații, demnitarul naționa a reiterat disponibilitatea sa de a stabili relații bazate pe respect cu Statele Unite ale Americii.

REPUBLICA BOLIVARIANĂ VENEZUELA – MINISTERUL PUTERII POPULARE PENTUR RELAȚII EXTERNE
COMUNICAT

comunicat-oficialMiercuri, 09 noiembrie 2016, Președintele Republicii Bolivariene Venezuela, Nicolas Maduro Moros, a primit un apel telefonic de la Secretarul de Stat al Statelor Unite ale Americii, John Kerry.

Președintele Nicolas Maduro i-a cerut Secretarului Kerry să transmită felicitări Președintelui ales Donald Trump, precum și salutări candidatei Partidului Democrat, Hillary Clinton.

Președintele Maduro și Secretarul Kerry au revizuit statutul relațiilor bilaterale în urma discuțiilor recente de la Cartagina.
În această ordine, Președintele Republicii Bolivariene Venezuela a insistat Secretarului Kerry cu privire la necesitatea de a stabili și a lăsa o agendă de lucru pozitivă pentru viitoarea administrație favorabilă relațiilor bilaterale și cooperării regionale.

Caracas, 9 noiembrie 2016

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets