Președintele Maduro i-a cerut lui Donald Trump să își rectifice politica față de Venezuela


Caracas, 30 iunie 2017 (MPPRE)

Vineri, președintele Republicii Bolivariene Venezuela, Nicolas Maduro i-a cerut președintelui american, Donald Trump, să rectifice politicile sale care vin împotriva Venezuelei și a Cubei.

„I-am trimis un mesaj președintelui Donald Trump, știu că a făcut greșeli în politica internațională, dar să nu comită împotriva Venezuelei greșeala făcută împotriva Americii Latine și Caraibe, să rectifice la timp politica sa împotriva Venezuelei, împotriva Cubei”, a spus Demnitarul în timpul întâlnirii Interregionale a programului educațional de plantare, care s-a desfășurat în parcul Vinicio Adames, statul Miranda.

De asemenea, el a reiterat faptul că Venezuela este pregătită pentru a avea o nouă etapă în relațiile cu SUA, bazată pe respectul absolut. „Nu acceptăm, nici nu vom accepta vreodată ca cineva să creadă că poate mai mult decât noi, sau că poate veni să pună stăpânire pe pământul nostru, acest pământ este liber, independent și suveran”.

În cele din urmă, Șeful Statului i-a solicitat președintelui Trump să „comande opoziției venezuelene încetarea campaniei loviturii de Stat și a violenței”.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets