Președintele Maduro încheie un turneu de lucru de succes în Argelia


maduro_argeliaCaracas, 11 septembrie 2017

Luni, Președintele Republicii bolivariene Venezuela, ți-a încheiat turul de lucru în Kazahstan și Argelia, cu rezultate pozitive pentru dezvoltarea păcii și prosperității economice, subliniind ’’consolidarea hărții unei noi lumi propusă de Diplomația de Pace’’.

’’Acest turneu fulminant se încheie aici, cu sora noastră Argelia, consolidând alianța pentru dezvoltarea Planului Constitutiv pentru pace și prosperitate economică’’, a declarat președintele venezuelean, după întâlnirea cu Președintele Consiliului Națiunii, Abdelkader Bendalah, și cu Primul Ministru, Ahmed Ouyahia.

La ieșirea sa din Reședința Oficială din La Zeralda, situată în Argel, capitala Republicii Democrate Populare Argelia, președintele Maduro a calificat conversația ca fiind fructuoasă, în care au revizuit agenda bilaterală și au fost luate decizii pentru a consolida negocierile Acordului Opep Non-Opep, în vederea următoarei reuniuni de la Viena, din 20 septembrie.

’’Există vești bune , vreme bună, avansăm cu acordurile pentru a recupera guvernanța pieței petrolului, și prețul petrolului la un nivel echitabil, necesar pentru industriile noastre și pentru dezvoltarea investițiilor’’, a spus Șeful Statului venezuelean.

El a adăugat că s-au revizuit relațiile din domeniul energetic și a anunțat că au fost lansate noi proiecte de alianță, în care au apărut noi posibilități de comunicare ce vor fi explorate.

În acest sens, a spus că foarte curând va sosi în Venezuela o delegație de întreprinzători argelieni ’’pentru a continua să articuleze agenda economică bolivariană, pentru susținerea lumii a celor 15 motoare’’.

Scris de MPPRE
Sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets