Preşedintele Maduro îşi exprimă urările de iubire şi solidaritate cu ocazia Crăciunului


craciun_vCaracas, 24 decembrie 2015 (Agenţia Venezueleană de Ştiri).

Preşedintele Republicii, Nicolás Maduro, a exprimat joi după-amiază urările sale de iubire şi solidaritate pentru poporul venezuelean, în seara Naşterii Domnului.

Pe contul său de Twitter @NicolasMaduro, preşedintele a scris: „Doresc să împărtăşesc patriei noastre, înaltele mele sentimente de iubire şi solidaritate, cu ocazia Crăciunului. Fie ca Domnul Iisus să ne binecuvânteze!”.

Miercurea trecută, preşedintele a asistat la prezentarea operei Un Crăciun în Revoluţie, în cadrul Teatrului Academiei Militare din Venezuela, la Fuerte Tiuna, Caracas.

Montajul a fost realizat de către Mişcarea Naţională de Teatru César Rengifo, cu aproape 200 de fetiţe şi băieţi pe scenă, care după spectacol, s-au întâlnit cu preşedintele Maduro.

Piesa, care a fost deja prezentată publicului în spaţiul din Piaţa Diego Ibarra, din Caracas, este o adaptare a operei Delicioasa Ghicitoare, scrisă de venezueleana Delisse Lugo. Ea prezintă povestea lui Jorge, un copil de nouă ani care trebuie să înfrunte o serie de obstacole pentru a putea face o surpriză de Crăciun unei persoane dragi.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets