Preşedintele Maduro: Suntem un exemplu de înfrăţire pentru restul lumii

Preşedintele Maduro: Suntem un exemplu de înfrăţire pentru restul lumii


presedinte_MaduroCaracas, 1 noiembrie 2015 (Ministerul Puterii Populare pentru Comunicare şi Informaţie).

Nicolás Maduro, preşedintele Republicii Bolivariene Venezuela, a afirmat – din San Vicente şi Granadinas- că străbate în continuare drumurile construite de către Comandantul Suprem , Hugo Chávez.

„Suntem în permanenţă în proces de construire a Patriei caraibiene. Un Caraibe care, puţin câte puţin, prinde forţă, putere. Suntem un exemplu de înfrăţire pentru restul lumii.  A meritat efortul lui Fidel,  Chávez, Petrocaribe,  ALBA şi noi venim să întărim această înfrăţire”.

La sosirea sa în insula caraibeană a fost primit pe aeroportul E. T. Joshua de către primul ministru, Ralph Gonsalves  şi de către vice-guvernatoarea,  Mónica Dacon.

A arătat că naţiunile din Caraibe se află în plin proces de consolidare a visurilor de egalitate, justiţie şi libertate. „Avem un Caraibe cu stabilitate economică, energetică, socio-politică, care puţin câte puţin câştigă forţă, putere economică, tehnologică, umană şi a devenit un exemplu de cooperare, stabilitate, convieţuire şi înfrăţire”.

Şeful Statului a subliniat că a întreprins călătoria pe insula caraibeană pentru „a consolida această înfrăţire, împreună cu Ralph Gonsalves şi poporul său din San Vicente şi Granadinas”.

Guvernul Bolivarian a întreprins eforturi pentru consolidarea integrării în regiunea caraibeană, „Venezuela, Revoluţia Bolivariană, a făcut toate eforturile de a avansa în procesul de integrare regională cu Caraibe, punând mereu înainte de toate interesele popoarelor”, a declarat preşedintele.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets