Preşedintele Nicolás Maduro a avut o vizită oficială în Vietnam


V_VHanoi, 30 august 2015 (Departamentul de Presă al Președinției).

Autorităţile vietnameze l-au primit luni pe şeful statului, Nicolás Maduro Moros, la palatul prezidenţial al Republicii Socialiste Vietnam.

Nicolás Maduro a fost primit cu o ceremonie protocolară de către Preşedintele Republicii Truong Tan Sang, însoţit de Prima Doamnă, Ministrul Afacerilor Externe, Pham Minh, şi alţi reprezentanţi ai Guvernului.

Acesta este prima dată când preşedintele Maduro vizitează naţiunea sud-asiatică, care pe data de 2 septembrie aniversează 70 de ani de independenţă. Poporul, împreună cu Forţa Armată vietnameză au fost gazdele evenimentul oficial ce i-a reunit pe reprezentanţii celor două guverne.

După oficierea protocolului de bun venit, a fost demarată întâlnirea bilaterală pe durata căreia s-a discutat despre acorduri importante în materie de energie, finanţe, tehnologie şi agricultură.

Pe durata primei sale vizite ca şef de stat, Nicolás Maduro a îndeplinit o agendă ce va permite avansarea în politicile financiare care avantajează Venezuela, prin concretizarea participării Vietnamului în proiecte comune.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets