Președintele Venezuelei a avut întâlniri în Rusia


9maiV_RRusia, 9 Mai 2015 (MPPRE).

Președintele Republicii Bolivariene Venezuela, Nicolás Maduro Moros, asistț la aniversarea a 70 de ani de la Victoria Armatei Uniunii Sovietice asupra celei fasciste a Germaniei naziste din timpul Marelui Război pentru Apărarea Patriei, a avut ocazia să poarte discuții cu personalități politice internaționale și să împărtășească viziuni ale evenimentelor actuale care au avut loc la nivel mondial .

După ceremoniile oficiale, Președintele Bolivarian a participat, împreună cu omologii săi invitați la întâlnirile în spațiile interne ale Kremlin-ului, având astfel oportunitatea de a se întâlni și vorbi cu secretarul general al Organizației Națiunilor Unite (ONU), Ban Ki-Moon, alături de care a revizuit diverse probleme internaționale.

La rândul său, Secretarul General al Organismului multilateral l-a felicitat pe Președintele Venezuelei pentru eforturile depuse în patria sa pentru menținerea păcii și i-a solicitat ajutorul în realizarea următorului Summit al Schimbărilor Climatice care va avea loc la sfârșitul anului 2015.

De asemenea, Maduro a avut un schimb de idei și opinii cu Premierul rus, Dimitry Medvedev și cu Președintele Republicii Arabe Egipt, Abdelfatah Al-Sisi.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets