Prim-vicepreședintele Partidului Socialist Unit din Venezuela, Deputatul Diosdado Cabello: Conducerea opoziției nu are rușine, și opoziția și-a mințit din nou oamenii


manifVCaracas, 19 aprilie 2017 (UN)

Prim-vicepreședintele Partidului Socialist Unit din Venezuela (PSUV), Diosdado Cabello, a declarat în programul său de televiziune că marșul din 19 aprilie a fost o demonstrație a unui grad înalt de conștientizare din partea poporului venezuelean.

„Marșul de astăzi a fost frumos, foarte frumos, am simțit dragostea oamenilor de pe stradă”, a spus deputatul. „Acest popor a ieșit să apere ceea ce are astăzi, și nu a avut niciodată în trecut, ceea ce are datorită președintelui Chavez și președintelui Maduro”, a spus.

Cabello a declarat că opoziția și-a înșelat din nou oamenii, „au făcut un fals pozitiv cu poporul său, de ceva timp, conducerea acestora nu are rușine. De aceea, eticheta noastră de astăzi este, Țara învinge terorismul”, a exprimat Cabello.

Columbia | Statele Unite ale Americii

În timpul programului său, Diosdado Cabello a pus la îndoială „preocuparea” președintelui columbian, Juan Manuel Santos, despre Venezuela. „Ce ipocrit este Santos, foarte ipocrit, cu tot respectul pe care îl merită, dar este un ipocrit care spune că este îngrijorat de faptul că Venezuela este militarizată și el are șapte baze americane pe teritoriul columbian, cât de imoral, cum spune asta”, a declarat Cabello.

În mod similar, a respins comentariile recente emise de către un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat american cu privire la Venezuela. „Departamentul de Stat și Pentagonul care lansează bombe unde vor; sunt niște imorali”.

În fața acestei situații, a cerut respect pentru suveranitatea și independneța națională. „Nu vă amestecați în problemele interne ale Venezuelei, pentru că le rezolvăm noi”.

GNB | PNB

Prim-vicepreședintele a recunoscut performanța Gărzii Naționale Bolivariene (GNB) și a Poliției Naționale Bolivariene (PNB) pentru a asigura pacea în țară.

„Vrem ovații pentru GNB și PNB: războinici din această Patrie, luptători. Nicăieri în lume nu îndură ceea ce îndură acești colegi, cu tărie, putere și fermitate”, a declarat acesta.

Terorism

Deputatul a condamnat acțiunile promovate de cătrea dreapta venezueleană, care vor să creeze condiții pentru a răsturna guvernul bolivarian.

„Cine trage asupra unui vehicul în care se află militari? Teroriști? Cine dă foc unei unități de la Mision Nevado (protecție pentru animale)? Cine este capabil să incendieze Institutul Național de Nutriție? (…) Teroriștii, de aceea țara trebuie să învingă terorismul, și vom învinge”, a spus el.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets