Ramírez: nu vom ceda nicând principiile Revoluției noastre Bolivariene


ramirez-rafaelCaracas, 14 septembrie 2014 (MPPRE)

Ministrul Puterii Populare pentru Relații Externe, Rafael Ramírez, a precizat că Venezuela va continua să apere cu o poziție de neclintit suveranitatea și libertatea sa.

Așa a informat Ministrul de Externe în cadrul programului “José Vicente Hoy”, al jurnalistului José Vicente Rangel, în care s-a referit la declarațiile intervenționiste făcute de Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii de Nord.

“Am primit un comunicat foarte agresiv al Departamentului de Stat care s-au implicat in afacerile noastre interne (…) sunt falsități care caută să stimuleze violența în țara noastră. Dar noi am emis un comunicat cu un răspuns contundent deoarece nu putem permite Statelor Unite să continue să se implice în treburile noastre”.

Ramírez a semnalat că sectoare ale dreptei venezuelene sprijină aceste inițiative nord-americane cu obiectivul de a continua să stimuleze protestele violente și războiul economic.

“Noi vom căuta sprijin pentru Venezuela în cadrul organismelor internaționale pentru ca toată lumea să cunoască adevărul nostru (…) Venezuela trebuie să fie respectată, și aici nimeni nu poate veni cu acest tip de manipulare. Noi nu vom ceda nicicând din principiile Revoluției noastre Bolivariene”.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets