Revoluția Bolivariană construiește relații strategice pentru o lume multipolară


rev_bolivIran, 7 februarie 2017 (MPPRE)

Din Republica Islamică Iran, ministrul Puterii Populare pentru Afaceri Externe al Venezuelei , Delcy Rodriguez Gomez, a informat prin intermediul contului său de twitter rezultatele obținute în urma întâlnirii cu ministrul Afacerilor Externe iranian, Mohammad Javad Zarif.

“Ne întâlnim cu Cancelarul @Jzarif pentru a examina relația noastră bilaterală și cooperarea strategică în mediul internațional”, a scris @Drodriguezven.

În ceea ce privește consensul Acordului Istoric dobândit de țările OPEC și Non OPEC, Rodriguez a spus “Revizum în aceeași măsură și dezvoltarea armonioasă a acordului istoric pentru salvarea prețurilor petrolului”.

În contextul integrării multilaterale, @Drodriguezven a remarcat, de asemenea, faptul că “Ambele țări integrează împreună cu Azerbaidjan, Troica Mișcării Țărilor Nealiniate”. În altă postare a adăugat: “Împărtășim viziunea comună cu privire la principiile din Carta ONU și Dreptul Internațional care reglementează relațiile internaționale”.

“Comandantul Chavez a elaborat relații strategice care au fost construite cu Președintele Maduro în edificarea unei lumi energetice împotriva puterilor imperiale”, a spus diplomatul Bolivarian, în timp ce reitera faptul că “Oamenii noștri vor continua împreună în construirea unei lumi multipolare și multicentrice”.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets