Rodríguez: „Nu a existat un Guvern mai inclusiv și apărător al drepturilor omului ca Revoluția Bolivariană”


Elveția, 03 martie 2015 (MPPRE)

Ministra Puterii Populare pentru Relații Externe, Delcy Rodríguez, s-a întâlnit marți la Geneva cu Înaltul Comisar al Drepturilor Omului al Organizației Națiunilor Unite, Zeid Ra’ad Al Hussein, pentru a discuta progresele pe care a reușit să le materializeze Revoluția Bolivariană, în acest domeniu.

Întâlnirea s-a realizat cu ocazia celei de-a XXVIII-a sesiuni a Consiliului Drepurilor Omului în cadrul căreia Ministra de Externe a apărat politica Guvernului venezuelean în ceea ce privește apărarea drepurilor civile fundamentale.

„Noi, ca țară care crede în suveranitate și autodeterminarea poporului (…) îl informăm pe Comisar ca orice informație, raport, opinie, declarație pe care o realizează cu privire la Venezuela trebuie sa ne-o facă cunoscută, (…) eu însumi m-am oferit pentru a-i clarifica orice tip de îndoială”.

Reiterez că mediile internaționale înaintează o campanie pentru a prejudicia Venezuela și a destabiliza Guvernul. „Ne preocupă și declarăm în fața Înaltului Comisar că poate fi întocmit un dosar împotriva Venezuelei bazat pe falsuri mediatice  puse  la cale  de  acele

medii de comunicare internațională care azi atentează, calcă în picioare și atacă adevărul cu privire la țara noastră”.

Diplomata a evidențiat ca Patria lui Bolivar are moral suficient pentru a asista la sesiunea Consiliului Drepturilor Omului, deoarece „Nu a existat un Guvern mai inclusiv, mai promotor și mai apărător al drepturilor omului asemenea Guvernului Revoluției Bolivariene”, a spus aceasta.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

 

Latest Tweets