Secretarul General al OSA îndeamnă în mod deschis la o lovitură de stat militară în Venezuela, denunță Viceministrul Samuel Moncada


sec_gen_OSACaracas, 12 mai 2017 (MPPRE)

Viceministrul venezuelean al Afacerilor Externe pentru America de Nord, Samuel Moncada, a denunțat vineri o conspirație între secretarul general al Organizației Statelor Americane (OSA), Luis Almagro, cu sectoare adverse ale Guvernului național, care solicită intervenția țării sud-americane.

„Almagro are o companie privată plătită de OSA, cea care produce material împotriva Venezuelei […] OSA și Secretarul General conspiră împreună cu cei de dreapta venezuleană pentru a interveni în țară”, a spus Ambasadorul în timpul discursului său de la întâlnirea cu delegații internaționali, pentru a discuta problemele inerente Adunării Naționale Constituante.
În mod similar, a spus faptul că Secretarul General al organizației emisferice a solicitat insurecția militară în Republica Bolivariană Venezuela.

„Domnul Almagro cheamă în mod deschis către o lovitură de stat militară în Venezuela […] OSA s-a instrumentalizat ca o armă de agresiune împotriva Venezuelei”, a spus Diplomatul.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets