Șeful statului venezuelean a felicitat poporul pentru participarea în număr mare la simularea electorală


NM_constiuanta_electionCaracas, 16 iulie 2017 (MPPRE)

Președintele Republicii Bolivariene, Nicolas Maduro, a felicitat poporul venezuelean pentru participarea în număr mare la simularea electorală constitutivă de duminică, pentru viitoarele alegeri din data de 30 iulie.

‘’Poporul a ieșit astăzi ca o mare gigantică, ca un râu apărut din pasiune și dragoste. Oricine are ochi să vadă bine, cine are urechi să audă gălăgia și strigătele oamenilor care vor pace’’, a spus președintele într-un apel telefonic realizat în timpul conferinței de presă de la Campania Zamora 200.

‘’Să vedem și să ascultăm bine un popor care a ieșit astăzi și care a demontat orice calcule’’, a adăugat el.

În transmisiunea de la Venezolana de Television, șeful statului a spus că, cu această participare masivă a poporului venezuelean, s-a reflectat faptul că modul de a soluționa dificultățile din țară este pacea.

‘’Trebuie să fim conștienți de faptul că diferențele pe care le avem în țară trebuie să le rezolvăm în pace, prin vot, cu toleranță, cu democrație. Oamenii au spus astăzi cu prezența masivă, gata cu violența, gata cu terorismul’’, a declarat.

În fața acestei demonstrații de pace, a chemat sectoarele opoziției venezuelene să înceapă un nou ciclu de dialog, în timp ce a adăugat că ‘’nimeni să nu încerce să ascundă soarele acestui frumos răsărit, nimeni să nu încerce să îl păteze’’.

De asemenea, a cerut factorilor care nu se identifică cu chavism-ul să respecte toți venezuelenii, indiferent de înclinațiile lor politice.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets