Târgul Internațional de Turism din Venezuela 2016 va promova investițiile și turismul receptor


tg_int_turismCaracas, 21 noiembrie 2016 (AVN).

Cel de-al XI-lea Târg Internațional de Turism din Venezuela (FitVen) 2016, va avea loc între 24-27 noiembrie la hotelul Venetur Margarita, statul Nueva Esparta, și vor participa 15 țări, a informat ministra Puterii Populare pentru Turism, Marleny Contreras.

În timpul programului “Al Aire” difuzat de către Venezolana de Television, a spus că 20 de furnizori de servicii internaționale vor participa la acest eveniment care promovează creșterea turismului receptor, prin intermediul promovării bogăției patrimoniale, culturale și istorice din Venezuela, ca o țară cu destinații multiple.

A subliniat faptul că în această ediție, FitVen va prezenta un nou concept, axat pe promovarea turismului național și internațional, achiziționarea divizelor și generare de locuri de muncă, ca parte a dezvoltării Motorului Turismului din Agenda Economică Bolivariană.

“Am demonstrat tot potențialul pentru investiții și căutăm să deschidem porțile pentru toți cei care doresc să investească în Venezuela”, a spus.

Contreras a spus că acest târg va include forumuri pentru a evidenția oportunitățile de investiție în țară în acest domeniu, cu scopul de a facilita schimburile comerciale pentru a consolida prestarea acestui serviciu în funcție de câștigurile divizelor.

Aceasta a spus că ciclul de simpozioane de la FitVen va începe cu forumul “Potențialul de export și oportunitățile de investiții în Venezuela”, în a doua zi a târgului, în sala Bicentenariu a Hotelului Venetur Margarita, unde se așteaptă participarea ministrului de Comerț Exterior și Investiții Internaționale, Jesus Faria.

Aceasta a menționat că marile lanțuri hoteliere sunt interesate în dezvoltarea primei axe a motorului Turism, care este concentrat pe infrastructură.

“Am primit peste 800 de propuneri de îmbunătățire a sectorului și executarea a 100 de proiecte concrete care sunt fezabile și viabile”.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets