Tradiții și fraternitate între popoare, manifestate în cadrul celui de-al doilea Târg Internațional al Lunii Decembrie în Caracas


targ_caracas

 

 

 

 

 

 

Caracas, 10 decembrie 2015. (Ministerul Puterii Populare pentru Relaţii Externe).

Cu participarea a unsprezece ambasade diplomatice acreditate în Republica Bolivariană a Venezuelei, s-a realizat inaugurarea celui de-al doilea Târg Internațional al Lunii Decembrie, precum şi a expoziției „Imaginile Muzeului Luvru”, care va fi deschisă publicului în grădina centrală a Primăriei Municipiului Bolivariano Libertador

Obiectivul principal al acestor activități este de a consolida și de a integra relaţiile bilaterale și de cooperare cu diferiţii reprezentanți din lume acreditaţi în Venezuela, precum și difuzarea culturii și artelor specifice.

La reuniune a fost prezent Ambasadorul Franţei în Venezuela, Frederic Desagenaux, care a mulţumit pentru invitație, subliniind că această expoziție franceză a fost prezentată în mai multe state ale ţării și a avut mii de vizitatori.

Expoziția constă în replici de dimensiune originală a mai multor capodopere din colecţia permanentă a Muzeului Luvru din Paris, Franța. În total sunt 40 de reproduceri, evenimentul fiind sponsorizat de Ambasada Franței, Ministerul Afacerilor Externe venezuelean, Muzeul Municipal din Caracas și Primăria Municipiului Bolivariano Libertador.  Ambasadele participante au prezentat publicului câte puţin din ţara lor, oferind produse de artizanat şi gastronomice tradiţionale.

targ_caracas1

 

 

 

 

 

 

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets