Turkish Airlines începe operațiunile în Venezuela pe ruta Istanbul-Havana-Caracas


turkish_airlines_venezuelaCaracas, 20 decembrie 2016 (Correo del Orinoco)

Compania aeriană internațională Turkish Airlines a început operațiunile comerciale în Venezuela marți, când zborul inaugural a sosit pe Aeroportul Internațional de Maiquietia Simon Bolivar.

Turkish Airlines va acoperi ruta Istanbul-Havana-Caracas cu zboruri regulate de trei ori pe săptămână: marți, joi și duminică.

În sala Venezuela din terminalul internațional a avut loc ceremonia de deschidere cu prezența ambasadoarei Turciei în Venezuela, Sule Öztunç, ministrul Puterii Populare pentru Transport și Lucrări Publice, Ricardo Molina, ministrul Turismului, Marleny Contreras, ministrul Industriei și Comerțului, Carlos Faria, și cel al Comerțului Exterior și Investiții Străine, Jesus Faria.

Ministra Contreras a subliniat faptul că această interconexiune aeriană s-a realizat datorită vizitei la Instanbul a președintelui Republicii, Nicolas Maduro, cu ocazia celui de-al douăzeci și treilea Congres Mondial al Energiei, care a avut loc pe data de 9-13 octombrie a acestui an.

Pe de altă parte, ministrul Ricardo Molina a declarat că acest act demonstrează progresul noii viziuni multipolare:

“Suntem aici pentru a demonstra importanța interacționării în cel mai bun mod, pentru ca activitățile turistice și economice să se poată dezvolta între popoarele înfrățite”, a spus el.

Ambasadoarea Öztunç a declarat că punerea în mișcare a acestui serviciu face parte din politica de deschidere a țării către America Latină, cu conexiuni în Brazilia, Columbia, Panama, și acum Venezuela și Cuba.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets