Venezuela dezvoltă o doctrină cuprinzătoare a Drepturilor Omului


doctrina_drepturile_omuluiCaracas, 10 decembrie 2016 (MPPRE)

Sâmbătă, 10 decembrie, ziua în care s-a comemorat Ziua Drepturilor Omului, Cancelarul Republicii, Delcy Rodriguez, a reamintit lupta Comandantului Hugo Chavez și a președintelui Nicolas Maduro pentru a consolida în Venezuela un nou model bazat pe respect și progresivitatea drepturilor omului.

În acest sens, Ministra Puterii Populare pentru Afaceri Externe a spus că, de la triumful Comandantului Hugo Chavez, și în prezent cu președintele Nicolas Maduro, guvernul revoluționar a lucrat neobosit pentru a reuși construirea unui model cuprinzător pentru majoritate, prin intermediul programelor sociale în educație, locuințe, sănătate, produse alimentare și cultură, printre altele.

Cu privire la acest lucru, Cancelarul a postat pe contul său Twitter @drodriguezven: “Astăzi#ZiuaDrepturilorOmului recunoaștem modelul nostru ireversibil de protecție socială în domeniul Drepturilor Omului în Venezuela, avangard în lume”.

“De la sossirea Comandantului Chavez, și în prezent cu președintele @NicolasMaduro, am dezvoltat o doctrină cuprinzătoare a Drepturilor Omului pentru toți venezuelenii”, a subliniat Rodriguez.

De asemenea, a spus că diferitele organisme internaționale, națiuni străine și opinia publică în general, recunosc această luptă care s-a consolidat în Venezuela de 17 ani, și are ca scop obținerea fericirii supreme la care râvnea atât de mult comandantul Chavez.

“În Venezuela, Drepturile Omului au evoluat spre asigurarea fericirii sociale a majorității, fapt recunoscut de comunitatea internațională”, a spus Rodriguez, în declarațiile emise prin contul său de pe rețeaua socială Twitter @DrodriguezVen.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets