Venezuela organizează cel de-al VII-lea Festival de Film Latino-American și Caraibian 2015


Caracas, 17 august 2015 (Correo del Orinoco).

filmar53 de filme vor participa la cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Film Latino-American și Caraibian 2015, care se va desfășura în perioada 15-21 octombrie pe Insula Margarita, în Venezuela.

Numele filmelor și categoriilor la care vor putea participa acestea au fost publicate lunea trecută, odată ce au fost selectate de către juriu.

Categoriile la care vor putea participa sunt: Opera prima de ficțiune latino-americană și caraibiană; opera prima documentar latino-american și caraibian, animație latino-americană și caraibiană. Printre ele se numără și : lungmetraj venezuelean de ficțiune, lungmetraj venezuelean documentar, mediumetraj venezuelan de ficțiune, mediumetraj venezuelean documentar, scurtmetraj venezuelean de ficțiune, scurtmetraj venezuelean documentar.

La data închiderii aplicațiilor, 31 iulie 2015, a fost înregistrate peste 200 de filme venezuelene, latino-americane și caraibiene. De asemenea, printre premii se oferi și Premiul Publicului pentru cel mai bun lungmetraj care va depinde de votul publicului asistent în sălile de cinematograf, pe întreaga durată a desfășurării festivalului.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets