Venezuela sărbătorește primul Târg pentru Locuințe și Habitat, realizat ca răspuns al cererilor din acest sector


Venezuelan News 30Caracas, 11 iunie 2014 (SIBCI)

Un total de 251 firme, dintre care 39 din 17 alte țări, sunt prezente la primul Târg Național și Internațional pentru Locuințe și Habitat, care s-a deschis miercuri, 11 iunie, la Caracas.

Președintele Republicii, Nicolás Maduro, a remarcat importanța târgului în satisfacerea cererilor din cadrul programului Marea Misiune ʺLocuința în Venezuelaʺ (GMVV) și Marea Misiune ʺCartierul Nou, Cartierul Tricolorʺ, precum și a populației, în general.

Maduro a afirmat că, prin invitarea unor firme internaționale, s-au îndeplinit așteptările populației, dat fiind că la munca de construcție din Venezuela s-au alăturat și 39 de firme din 17 țări: Columbia, Spania, Turcia, China, Mexic, Brazilia, Cuba, Portugalia, Ecuador, Marea Britanie, Granada, Iran, Italia, Panama, Republica Dominicană, Rusia și Germania. Președintele a informat, totodată, că la târg participă mai mult de 900 firme naționale și a urat bun-venit tuturor participanților.

Maduro a accentuat faptul că misiunea GMVV, inițiată în 2011 de liderul Hugo Chávez, are drept scop construirea a trei milioane de locuințe noi până în 2019 (deja s-au construit 600.000), în timp ce obiectivul ʺCartierul Nou, Cartierul Tricolorʺ, inițiat în 2013, presupune sprijinirea a trei milioane de familii în cadrul unui proces de reurbanizare a tuturor cartierelor populare.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

Latest Tweets