VENEZUELA – TURISTICĂ


Tărâmuri cu plaje exuberante și orașe ce povestesc istorii despre libertate, dar și exotice parcuri naționale, sunt câteva dintre locurile pe care le poți vizita în partea orientală a Venezuelei. Te vei bucura acolo de plaje însorite, de munți impunători și nenumărate terenuri cu mangrove, zone naturale de mare atracție pe care această regiune ți le oferă.

Dacă te decizi să vizitezi partea orientală a țării, nu poți lăsa de-o parte Cumaná, unde vei întâlni cu siguranță comunitatea în pregătiri pentru sărbătorirea a 500 de ani de la întemeierea orașului, unul dintre cele mai vechi din America Latină.

Îți imaginezi ce-ar însemna să participi la o aventură în selvă? Să te bucuri de canalele ei, să de plimbi în canoe, să faci drumeții, escaladări, rapeluri, să admiri păsările…Sau pur și simplu să visezi în mijlocul naturii! Toate acestea sunt posible datorită comunității indigene care face totul pentru a-ți oferi o excelentă plimbare ghidată prin selvă.

Puține locuri în lume se pot compara cu selva amazonică venezueleană, datorită frumoasei sale faune și flore, a munților, a impresionanților tepuyes și a cascadelor, precum Kerepacupai Vená (în limba indienilor Pemón), care este căderea de apă cea mai înaltă din lume, atingând 979 metri.

sursa: Ambasada Republicii Bolivariene Venezuela

 

 

Latest Tweets